Μαγειρίτσα vintage δια χειρός... Τσελεμεντέ
Αν θέλεις παραδοσιακή γεύση στο τραπέζι της Ανάστασης, δοκίμασε αυτή τη συνταγή που βρήκαμε στα "κιτάπια" του Τσελεμεντέ.
Και η εποχή της μαγειρίτσας έφτασε! Αυτή η παραδοσιακή σούπα που καταναλώνεται το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά την Ανάσταση έχει πολλούς φανατικούς αλλά και πολλούς που δεν θέλουν ούτε να τη μυρίσουν.
Μετά τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι το πρώτο πιάτο που περιέχει κρέας και ίσως επειδή η παραδοσιακή μαγειρίτσα περιέχει εντόσθια αρνιού να μην είναι για κάποιος ελκυστική. Σκοπός του εδέσματος αυτού είναι να προετοιμάσει κατάλληλα το στομάχι του πιστού για την κατανάλωση κρέατος μετά από τη νηστεία.
Αν ανήκεις σε αυτές που λατρεύουν αυτό το πιάτο και σου αρέσουν οι κλασικές vintage συνταγές σου έχουμε την απόλυτη συνταγή μαγειρίτσας από τον Τσελεμεντέ (έκδοση 1960).
Η συνέχεια στο womenonly.gr