Νηστεύεις; Δοκίμασε αυτή τη σαλάτα και θα ενθουσιαστείς
Φασόλια σαλάτα με αβοκάντο: Η πιο εναλλακτική και ενδιαφέρουσα νηστίσιμη συνταγή. Ένας νέος τρόπος για να απολαύσουμε ένα κλασικό ελληνικό πιάτο, όπως το προτείνει ο food blogger Σπύρος Παγιατάκης, ο οποίος εξηγεί το σκεπτικό αλλά και τη θρεπτική αξία πίσω από αυτό το πολύχρωμο και γευστικότατο πιάτο της Σαρακοστής -και όχι μόνο, φυσικά!
Φασόλια, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, μαϊντανός, λάδι και λεμόνι. Είτε το πεις φασόλια σαλάτα, είτε φασόλια πιάζ, είναι ένα από τα πιο κλασικά πιάτα με φασόλια μετά τη φασολάδα. Όσο κλασικό και να είναι ένα πιάτο όμως, πάντα μπορείς προσθέσεις κάτι για να το κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον και να το ανανεώσεις. Υπάρχει πάντα ο κλασικός τρόπος, αλλά υπάρχει και ο άλλος που κάνει την μεγάλη εντύπωση! Μερικά επιπλέον υλικά και κάνεις τη μεγάλη διαφορά!
Η συνέχεια στο womenonly.gr