Σήμερα φτιάχνουμε γαλατόπιτα με μια εύκολη συνταγή που μυρίζει... παράδοση

Μια από τις πιο αγαπημένες γεύσεις που είναι βαθιά συνυφασμένη με τα παιδικά μας χρόνια. Και είναι πιο εύκολο από ό,τι νομίζεις να τη φτιάξεις.

Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Η γαλατόπιτα είναι ένα γλυκό που υπάρχει, με μικρές παραλλαγές, σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, όπως διαβάζουμε στο LivetoBake.gr του Σπύρου Παγιατάκη. Με φύλλο ή χωρίς φύλλο. Με αγελαδινό, πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα. Με πολλά ή με λίγα αυγά. Με ζάχαρη ή με μέλι στο σερβίρισμα. Όπως και να έχει η τεχνική είναι ίδια και το αποτέλεσμα, αν και απλό, είναι εντυπωσιακό και πολύ γευστικό!

Πρόκειται στην ουσία για μια ελληνική κρέμα φούρνου. Στους περισσότερους αρέσουν οι κρέμες γιατί θυμίζουν την παιδική ηλικία και ότι θυμίζει την ηλικία αυτή είναι ιερό και νόστιμο!

H συνέχεια στο Womenonly.gr

Όροι: 
Κατηγοριες: